Jos dvije optuznice protiv pripadnika OVK

Objavljeno: 06.09.2004, 20:47h

Hasko tuzilastvo je najavilo da ce do kraja ove godine podici jos dvije optuznice protiv bivsih pripadnika Oslobodilcke vojske Kosova, ali portparol Tribunala Florens Artman nije zeljela da objelodani o kojim je osobama rijec, prenela je pristinska agencija Kosovalajv. Do sada je Tuzilastvo Haskog tribunala podiglo optuznicu protiv trojice kosovskih Albanaca, bivsih pripadnika OVK – Fatmira Limaja, Haredina Baljaja i Isaka Muslijua, koji se od 2003. nalaze u haskom pritvoru u Sheveningenu i cekaju pocetak sudjenja.

Hasko tuzilastvo je najavilo da ce do kraja ove godine podici jos dvije optuznice protiv bivsih pripadnika Oslobodilcke vojske Kosova, ali portparol Tribunala Florens Artman nije zeljela da objelodani o kojim je osobama rijec, prenela je pristinska agencija Kosovalajv.

Do sada je Tuzilastvo Haskog tribunala podiglo optuznicu protiv trojice kosovskih Albanaca, bivsih pripadnika OVK – Fatmira Limaja, Haredina Baljaja i Isaka Muslijua, koji se od 2003. nalaze u haskom pritvoru u Sheveningenu i cekaju pocetak sudjenja.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register