Sjutra nastavak sudjenja Legiji

Objavljeno: 05.09.2004, 20:54h

Sudjenje optuzenima za ubistvo premijera Srbije Zorana Djindjica nastavlja se sjutra, 6. septembra. Prvooptuzeni Milorad Ulemek Legija trebalo bi da poslije skoro dvomjesecne pauze, nastavi sa odbranom tako sto ce odgovarati na pitanja advokata odbrane i ostalih optuzenih. Premijer Srbije Zoran Djindjic ubijen je 12. marta 2003. godine snajperom u dvoristu Vlade Srbije. Za ucesce i organizaciju ubistva optuzen je zemunski klan i dio pripadnika Jedinice za specijalne operacije. Kao organizator je oznacen bivsi komandant JSO Milorad Ulemek, a kao neposredni izvrsilac ubistva oficir te jedinice Zvezdan Jovanovic. Vodje zemunskog klana Dusan Spasojevic i Mile Lukovic ubijeni su u okrsaju sa policijom u selu Meljak, 27. marta 2003. godine, saopstio je tada MUP Srbije.

Sudjenje optuzenima za ubistvo premijera Srbije Zorana Djindjica nastavlja se sjutra, 6. septembra. Prvooptuzeni Milorad Ulemek Legija trebalo bi da poslije skoro dvomjesecne pauze, nastavi sa odbranom tako sto ce odgovarati na pitanja advokata odbrane i ostalih optuzenih.

Premijer Srbije Zoran Djindjic ubijen je 12. marta 2003. godine snajperom u dvoristu Vlade Srbije. Za ucesce i organizaciju ubistva optuzen je zemunski klan i dio pripadnika Jedinice za specijalne operacije. Kao organizator je oznacen bivsi komandant JSO Milorad Ulemek, a kao neposredni izvrsilac ubistva oficir te jedinice Zvezdan Jovanovic. Vodje zemunskog klana Dusan Spasojevic i Mile Lukovic ubijeni su u okrsaju sa policijom u selu Meljak, 27. marta 2003. godine, saopstio je tada MUP Srbije.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register