Test za utvrdjivanje nevjerstva

Objavljeno: 19.07.2004, 11:40h

Kad je rijec o ljubomori, svi smo isti – muskarci, zene, homoseksualci. Upravo je zbog toga patent koji stize iz Amerike, test za nevjerstvo, gotovo planuo na trzistu

Kad je rijec o ljubomori, svi smo isti – muskarci, zene, homoseksualci. Upravo je zbog toga patent koji stize iz Amerike, test za nevjerstvo, gotovo planuo na trzistu

Kad je rijec o ljubomori, svi smo isti – muskarci, zene, homoseksualci. Upravo je zbog toga patent koji stize iz Amerike, test za nevjerstvo, gotovo planuo na trzistu. Komplet kosta 50 dolara, a prodaje se ili preko Interneta ili u specijalizovanim prodavnicama.

Ova “klopka za preljubnike” pomalo lici na test na trudnocu: potrebno je kapnuti nekoliko kapi hemijske supstance na carsav ili na donje rublje na kojem se najvjerovatnije nalaze “sumnjive” mrlje. Zatim se preko toga predje nekom vrstom lakmus papira. Ako se poslije pet minuta na papiru pojavi crvena linija, to znaci da na doticnom mjestu postoje tragovi sperme, a to je dokaz da je pocinjena preljuba.

Prodavaci u Njujorku smatraju da nece biti u stanju odgovoriti na ogromnu potraznju za ovim proizvodom koji nosi sasvim odgovarajuci naziv “Sah mat”. Iako funkcionise na principu otkrivanja tragova sperme, primjenljiv je i na muskarce i na zene.

Ljubomorne supruge mogu uz pomoc ovog preparata ustanoviti vara li ih muz jer tragovi sjemena mogu ostati na donjem rublju i do dva sata nakon ejakulacije. Ukoliko zena zeli svog muskarca uhvatiti u nevjeri, ne smije s njim imati seksualne odnose nedjelju dana.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register