Djukanovic umoran od politike

Objavljeno: 19.07.2004, 10:46h

Premijer Crne Gore Milo Djukanovic je “umoran od bavljenja politikom” i svoju buducnost vidi na nekom drugom poslu, “ali nikako van Crne Gore”. “Prosto ne mogu da zamislim svoju buducnost van Crne Gore, sta god radio. Iskreno se nadam da cu raditi nesto drugo i da cu uskoro biti u prilici da se posvetim nekim drugim poslovima”, rekao je Djukanovic za TV Pink, isticuci da ce to biti moguce tek poslije realizacije “projekta nezavisnosti”. On je kazao da se “iskreno nada da ce za godinu, dvije biti ostvaren cilj – suverena Crna Gora”

Premijer Crne Gore Milo Djukanovic je “umoran od bavljenja politikom” i svoju buducnost vidi na nekom drugom poslu, “ali nikako van Crne Gore”. “Prosto ne mogu da zamislim svoju buducnost van Crne Gore, sta god radio. Iskreno se nadam da cu raditi nesto drugo i da cu uskoro biti u prilici da se posvetim nekim drugim poslovima”, rekao je Djukanovic za TV Pink, isticuci da ce to biti moguce tek poslije realizacije “projekta nezavisnosti”. On je kazao da se “iskreno nada da ce za godinu, dvije biti ostvaren cilj – suverena Crna Gora”.

Djukanovic je objasnio da predugo zadrzavanje u politici moze biti skodljivo i za politicare i za projekte koje oni predstavljaju. Prema njegovim rijecima, gradjani su umorni od odredjenih licnosti, pa i njega, ali da politiku nije napustio dok se Crna Gora borila sa Milosevicevim rezimom i branila od destabilizacije jer je to smatrao nemoralnim, a da je onda morao da se prihvati realizacije reformi.

Cinjenicu da mu rejting opada on je nazvao ocekivanom obzirom da sprovodi nepopularne reforme.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register