Olimpijska baklja “osvijetlila” polja kanabisa

by | jul 17, 2004 | Zanimljivosti | 0 comments

Olimpijska baklja, simbol mira koji bi trebalo da ujedini svijet pred odrzavanje igara, pomogla je u otkrivanju nezakonitih radnji, nakon sto su iz policijskog helikoptera u pratnji stafete primijecena polja kanabisa na ostrvu Kritu

Olimpijska baklja, simbol mira koji bi trebalo da ujedini svijet pred odrzavanje igara, pomogla je u otkrivanju nezakonitih radnji, nakon sto su iz policijskog helikoptera u pratnji stafete primijecena polja kanabisa na ostrvu Kritu. “Tokom patroliranja duz puta kojim treba da prodje baklja, policajci iz helikoptera su primijetili farmu kanabisa blizu gradica Retimnona”, rekla je portparol Ministarstva javnog reda i mira.

“Policajci su odlucili da jos vise istraze teren i pronasli su i druge farme ove kulture u udaljenim mjestima, ukupno poznjevsi 7.000 stabljika kanabisa, sto je prilicno veliko otkrice”, dodala je ona.

Baklja je sada u posljednjoj fazi koja je vodi na putu oko Grcke, a na glavni olimpijski stadion u Atini stize 13. avgusta kada se otvaraju Olimpijske igre.

0 Comments

Submit a Comment