Vuk Vulevic navodno vidjen kod Virpazara

Objavljeno: 16.07.2004, 10:53h

Crnogorska policija pokrenula je juce oko 11 sati opseznu potragu nakon sluzbene dojave da je kod Virpazara vidjen Vuk Vulevic, koga policija sumnjici za ubistvo direktora dnevnika “Dan” Duska Jovanovica. Prema nezvanicnim saznanjima “Vijesti”, akcija MUP-a je pocela nakon sto je policajac sa kontrolnog punkta kod Virpazara javio da “BMW” sive boje, za cijim se upravljacem navodno nalazio Vulevic, nije postovao signal da stane. Policija je kasnije u Bijelom Polju pronasla automobil sa prijavljenim registarskim oznakama, ali se ispostavilo da to nije bilo trazeno vozilo

Crnogorska policija pokrenula je juce oko 11 sati opseznu potragu nakon sluzbene dojave da je kod Virpazara vidjen Vuk Vulevic, koga policija sumnjici za ubistvo direktora dnevnika “Dan” Duska Jovanovica. Prema nezvanicnim saznanjima “Vijesti”, akcija MUP-a je pocela nakon sto je policajac sa kontrolnog punkta kod Virpazara javio da “BMW” sive boje, za cijim se upravljacem navodno nalazio Vulevic, nije postovao signal da stane. Policija je kasnije, kako pise list, u Bijelom Polju pronasla automobil sa prijavljenim registarskim oznakama, ali se ispostavilo da to nije bilo trazeno vozilo.

List pise da se policijska operacija juce popodne i sinoc sprovodila po cijeloj Crnoj Gori. U akciju je bio ukljucen i helikopter MUP-a koji je bez prestanka nadlijetao puteve sirom Crne Gore, a “specijalci” pod punom opremom mogli su se vidjeti na svakom koraku.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register