Glavni dokaz se ne pominje

Objavljeno: 16.07.2004, 11:46h

Advokat Lidija Bozovic, punomocnik porodice ubijenog direktora lista “Dan” Duska Jovanovica, smatra da je projektil koji je pronadjen u tijelu Jovanovica, jedan od najvaznijih dokaza za otkrivanje direktnog izvrsioca i oruzja iz kojega je 27. maja pucano na Duska Jovanovica. Prema njenim rijecima, o ovom dokazu se ne govori, a ne pominje se ni u dijelu zvanicnih nalaza iz Visbadena koje je saopstila policija, iako je projektil, izvadjen iz tijela Duska Jovanovica, odmah predat istraznom sudiji Radomiru Ivanovicu. “Jos uvijek nije objavljeno o kom se kalibru radi, kao ni odgovara li caurama sa lica mjesta u noci ubistva”, kazala je Bozovic listu “Dan” i dodala da ce od crnogorskog tuzilastva “hitno zatraziti odgovor”.

Advokat Lidija Bozovic, punomocnik porodice ubijenog direktora lista “Dan” Duska Jovanovica, smatra da je projektil koji je pronadjen u tijelu Jovanovica, jedan od najvaznijih dokaza za otkrivanje direktnog izvrsioca i oruzja iz kojega je 27. maja pucano na Duska Jovanovica. Prema njenim rijecima, o ovom dokazu se ne govori, a ne pominje se ni u dijelu zvanicnih nalaza iz Visbadena koje je saopstila policija, iako je projektil, izvadjen iz tijela Duska Jovanovica, odmah predat istraznom sudiji Radomiru Ivanovicu.

“Jos uvijek nije objavljeno o kom se kalibru radi, kao ni odgovara li caurama sa lica mjesta u noci ubistva”, kazala je Bozovic listu “Dan” i dodala da ce od crnogorskog tuzilastva “hitno zatraziti odgovor”.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register