Potvrdjen Mandicev alibi?

Objavljeno: 15.07.2004, 10:27h

Istrazni sudija Radomir Ivanovic juce je ispitao jos tri svjedoka u okviru istrage o ubistvu direktora dnevnika “Dan” Duska Jovanovica. Podgoricka “Pobjeda” nezvanicno saznaje da su dva od tri ispitana svjedoka potvrdila alibi Damira Mandica. Jedan od svjedoka je rekao da je u vrijeme ubistva Jovanovica, 27. maja oko 23:30 casova, u Njegosevoj ulici u Podgorici vidio Damira Mandica, i da je sa njim razgovarao. Mandic je za sada jedini osumnjiceni da je umijesan u ovo ubistvo i nalazi se u pritvoru. Danas bi, prema najavama, trebalo da bude saslusano pet osoba, a do sada je iskaze dalo vise od 50 svjedoka. Nakon ispitivanja svjedoka, na osnovu odluke tuzioca, bice saslusani i svjedoci odbrane.

Istrazni sudija Radomir Ivanovic juce je ispitao jos tri svjedoka u okviru istrage o ubistvu direktora dnevnika “Dan” Duska Jovanovica. Podgoricka “Pobjeda” nezvanicno saznaje da su dva od tri ispitana svjedoka potvrdila alibi Damira Mandica. Jedan od svjedoka je rekao da je u vrijeme ubistva Jovanovica, 27. maja oko 23:30 casova, u Njegosevoj ulici u Podgorici vidio Damira Mandica, i da je sa njim razgovarao. Mandic je za sada jedini osumnjiceni da je umijesan u ovo ubistvo i nalazi se u pritvoru.

Danas bi, prema najavama, trebalo da bude saslusano pet osoba, a do sada je iskaze dalo vise od 50 svjedoka. Nakon ispitivanja svjedoka, na osnovu odluke tuzioca, bice saslusani i svjedoci odbrane.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register