LSCG: Poslednja zloupotreba rezima

Objavljeno: 15.07.2004, 13:13h

Liberalni savez saopstio je danas kako se nada da je “zloupotreba drzavnih simbola Crne Gore posljednja zloupotreba rezirana od strane aktuelnog mafijaskog rezima”. “Ti simboli nijesu u ovom trenutku prihvaceni zbog gradjenja jedinstva i sloge medju gradjanima Crne Gore, oni su pred javnost izneseni kao bojni stit kojim pokusava da se zastiti posrnula mafija cije politicke blefove uvidja i veliki dio DPS – SDP biraca”, pise u saopstenju liberala koje je potpisala portparol Helena Vucetic

Liberalni savez saopstio je danas kako se nada da je “zloupotreba drzavnih simbola Crne Gore posljednja zloupotreba rezirana od strane aktuelnog mafijaskog rezima”. “Ti simboli nijesu u ovom trenutku prihvaceni zbog gradjenja jedinstva i sloge medju gradjanima Crne Gore, oni su pred javnost izneseni kao bojni stit kojim pokusava da se zastiti posrnula mafija cije politicke blefove uvidja i veliki dio DPS – SDP biraca”, pise u saopstenju liberala koje je potpisala portparol Helena Vucetic.

A upravo te simbole je na svjetlost dana i iz istorijske prasine, po cijenu nevidjene hrabrosti, svojevremeno vratio narodnom sjecanju Liberalni savez Crne Gore. Zbog takve simbolike, za Djukanovica i njegov rezim smo onda bili ustase. Jasno je da Djukanovic i njegova klika nemaju nikakvo moralno pravo da se poigravaju starim crnogorskim znamenjima pod kojima su ginuli zajednicki preci onih koji se osjecaju kako Crnogorcima tako i Srbima, ali on to ipak radi zarad svojih dnevno-politickih potreba.

Ocigledno je da je ta znamenja Djukanovic tesko zloupotrebio isukujuci ih kao mac prema skoro polovini Crne Gore, mac koji u u danasnjoj Crnoj Gori ne stoji kao mac odbrane od zla, vec se, na zalost,od strane rezima koristi kao mac posljednje linije odbrane crnogorske mafije.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register