Danas svecano podizanje zastave

Objavljeno: 15.07.2004, 13:21h

Prvi put nakon 1918. godine, kada je Crna Gora izgubila nezavisnost, na jednoj od njenih drzavnih institucija danas ce se zavijoriti crnogorski barjak. Kako je najavljeno, uz intoniranje himne “Oj svijetla majska zoro”, drzavna zastava ce biti podignuta ispred zgrade crnogorskog parlamenta, neposredno prije pocetak zasijedanja. Skupstina Crne Gore ce u 12 sati nastaviti sjednicu koja je pocela u ponedjeljak 12. jula, a poslanici ce raspravljati o Predlogu zavrsnog racuna budzeta za 2003. godinu, predlozima zakona o sportu, oruzju, investicionim fondovima i organskoj poljoprivredi. Poslanici treba da se izjasne i o radu Centralne banke Crne Gore u prosloj godini, s finansijskim izvjestajem i izvjestajem revizora.

Prvi put nakon 1918. godine, kada je Crna Gora izgubila nezavisnost, na jednoj od njenih drzavnih institucija danas ce se zavijoriti crnogorski barjak. Kako je najavljeno, uz intoniranje himne “Oj svijetla majska zoro”, drzavna zastava ce biti podignuta ispred zgrade crnogorskog parlamenta, neposredno prije pocetak zasijedanja.

Skupstina Crne Gore ce u 12 sati nastaviti sjednicu koja je pocela u ponedjeljak 12. jula, a poslanici ce raspravljati o Predlogu zavrsnog racuna budzeta za 2003. godinu, predlozima zakona o sportu, oruzju, investicionim fondovima i organskoj poljoprivredi. Poslanici treba da se izjasne i o radu Centralne banke Crne Gore u prosloj godini, s finansijskim izvjestajem i izvjestajem revizora.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register