Bagzi nije predat srpskoj policiji

Objavljeno: 15.07.2004, 12:56h

Dejan Milenkovic Bagzi nije predat srpskoj policiji i ne postoje podaci da je on uopste uhapsen, saznaje agencija Beta u dobro obavijestenim izvorima. Beogradski list “Danas” objavio je da je grcka policija uhapsila i izrucila Beogradu Milenkovica (34), koji je osumnjicen za ucesce u ubistvu premijera Srbije Zorana Djindjica 12. marta 2003. godine, ali mu se poslije atentata izgubio svaki trag. Milenkovic je osumnjicen i za pokusaj atentata na Zorana Djindjica kod novobeogradske hale Limes 21. februara prosle godine. Milenkovic je nekoliko dana kasnije pusten iz pritvora.

Dejan Milenkovic Bagzi nije predat srpskoj policiji i ne postoje podaci da je on uopste uhapsen, saznaje agencija Beta u dobro obavijestenim izvorima.

Beogradski list “Danas” objavio je da je grcka policija uhapsila i izrucila Beogradu Milenkovica (34), koji je osumnjicen za ucesce u ubistvu premijera Srbije Zorana Djindjica 12. marta 2003. godine, ali mu se poslije atentata izgubio svaki trag. Milenkovic je osumnjicen i za pokusaj atentata na Zorana Djindjica kod novobeogradske hale Limes 21. februara prosle godine. Milenkovic je nekoliko dana kasnije pusten iz pritvora.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register