Izjave ljubavi

Objavljeno: 14.07.2004, 22:41h

Upotrijebite mastu! Budite kreativni! Svakodnevno svom dragom (dragoj) bar na neki sladak i neobican nacin izjavite ljubav

Upotrijebite mastu! Budite kreativni! Svakodnevno svom dragom (dragoj) bar na neki sladak i neobican nacin izjavite ljubav

Volite svog partnera (partnerku). Oni znaju da ih volite i lepo vam je. Uzivate. Super! Samo, ne zaboravite da im govorite da ih volite – nije obavezno na svaka tri minuta, ali svako voli da povremeno (i cesce!) cuje da je voljen. Nema veze sto oni to vec znaju; jednostavno, lepo je to cuti. Bojite se da ne budete dosadni? Upotrebite mastu i budite kreativni; postoji zaista mnogo nacina da se nekom izrazi ljubav. Evo nekih predloga – ne sumnjamo da cete i sami smisliti nesto mnogo lepse, neznije i simpaticnije.

Mozete da kupite grancicu imele i poljubite ga (je) ispod nje – kazu da to donosi srecu. Predlozite zajednicko kupanje u kadi, uz mirisljava ulja i svetlost sveca.

Instalirajte neku romanticnu poruku kao screen-saver na njegovom (njenom) kompjuteru. Uvece ih, umesto uz svetlost sijalica, docekajte uz svetlost velikog broja sveca. Mozete i da iskljucite televizor u spavacoj sobi.

Napisite im cek – na milion poljubaca. Jedna malo sasava ideja: trazite na poklon majicu sa odstampanim njihovim likom (nije obavezno da posle svuda nosite tu majicu, mada je mozete obuci ispod dzempera, tako da samo vi i vas dragi ili draga znate za to).
Na jedan CD snimite sve pesme koje oboje obozavate da slusate (razume se, ukoliko sve mogu da stanu na jedan CD). Napisite im ljubavnu poruku na ogledalu u kupatilu.

U restoranu, potrudite se da sednete jedno pored drugog, a ne jedno naspram drugog (tamo gde je to moguce a da ne bude potpuno neprakticno). Predlozite da provedete zajedno noc pod sjajem zvezda.

Ekstravagantan predlog i upotrebljiv samo ako imate dublji dzep: odvedite ih na Ajfelov toranj i tamo im izjavite ljubav.
Ukratko: upotrebite mastu! Budite kreativni! Svakodnevno svom dragom (dragoj) bar na neki sladak i neobican nacin izjavite ljubav – i vasa veza ce cvetati.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register