Predsjednik Vujanovic boravio u kracoj posjeti Sloveniji

Objavljeno: 12.07.2004, 19:32h

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanovic, koji je danas boravio u kracoj posjeti Sloveniji, pozvao je svog domacina Janeza Drnovseka da u skorijem roku posjeti Crnu Goru, sto je Drnovsek sa zadovoljstvom prihvatio, javila je agencija MOREL. Vujanovica je primio i slovenacki premijer Tone Rop. U razgovoru sa premijerom Ropom i predsjednikom Drnovsekom ocijenjeno je da su odnosi izmedju Crne Gore i Slovenije tradicionalno dobri, narocito na podrucju privrede. Drnovsek je kazao da slovenacka preduzeca imaju veliki interes za nove investicije i robnu razmjenu sa Crnom Gorom, i da vladni organi podrzavajo ovakav smjer odnosa.

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanovic, koji je danas boravio u kracoj posjeti Sloveniji, pozvao je svog domacina Janeza Drnovseka da u skorijem roku posjeti Crnu Goru, sto je Drnovsek sa zadovoljstvom prihvatio, javila je agencija MOREL. Vujanovica je primio i slovenacki premijer Tone Rop.

U razgovoru sa premijerom Ropom i predsjednikom Drnovsekom ocijenjeno je da su odnosi izmedju Crne Gore i Slovenije tradicionalno dobri, narocito na podrucju privrede. Drnovsek je kazao da slovenacka preduzeca imaju veliki interes za nove investicije i robnu razmjenu sa Crnom Gorom, i da vladni organi podrzavajo ovakav smjer odnosa.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register