Ljajic predlaze da funkcija predsjednika bude rotirajuca

Objavljeno: 12.07.2004, 21:57h

Ministar za ljudska i manjinska prava SiCG i clan Nacionalnog savjeta za saradnju sa Haskim tribunalom Rasim Ljajic predlozio je da se svih devet clanova savjeta rotiraju na mjestu predsjednika tog tijela. “Funkcija predsednika saveta je protokolarna i moj predlog je da se svih devet clanova rotiraju na tom mestu, i na taj nacin, podele odgovornost”, rekao je Ljajic agenciji Beta. Savjet ministara SiCG verifikovao je 8. jula novi sastav Nacionalnog savjeta za saradnju sa Haskim tribunalom, a tada je najavljeno da ce savjet za saradnju s tribunalom na “prvoj sledecoj sjednici” izabrati predsjednika.

Ministar za ljudska i manjinska prava SiCG i clan Nacionalnog savjeta za saradnju sa Haskim tribunalom Rasim Ljajic predlozio je da se svih devet clanova savjeta rotiraju na mjestu predsjednika tog tijela. “Funkcija predsednika saveta je protokolarna i moj predlog je da se svih devet clanova rotiraju na tom mestu, i na taj nacin, podele odgovornost”, rekao je Ljajic agenciji Beta.

Savjet ministara SiCG verifikovao je 8. jula novi sastav Nacionalnog savjeta za saradnju sa Haskim tribunalom, a tada je najavljeno da ce savjet za saradnju s tribunalom na “prvoj sledecoj sjednici” izabrati predsjednika.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register