Ranjena cetiri finska vojnika na Kosovu

Objavljeno: 11.07.2004, 13:27h

Cetiri finska vojnika iz sastava KFOR-a su lakse ranjeni u subotu vece poslije 21:00 sat nedaleko od Lipljana dok su bili u rutinskoj patroli. Na njih je pucano iz lovacke puske, a kako je saopstio portparol KFOR-a Dzeri Kuni, uhapseno je sest osoba. Srbi iz Gusterice kod Lipljana demantovali su danas informaciju RTV Kosova da su u tom selu sinoc ranjena cetiri vojnika KFOR-a. Oni tvrde da u njihovom selu nije bilo incidenata, pretpostavljajuci da se incident dogodio u susjednom albanskom selu Trbovcu, prenije, javile su agencije.

Cetiri finska vojnika iz sastava KFOR-a su lakse ranjeni u subotu vece poslije 21:00 sat nedaleko od Lipljana dok su bili u rutinskoj patroli. Na njih je pucano iz lovacke puske, a kako je saopstio portparol KFOR-a Dzeri Kuni, uhapseno je sest osoba.

Srbi iz Gusterice kod Lipljana demantovali su danas informaciju RTV Kosova da su u tom selu sinoc ranjena cetiri vojnika KFOR-a. Oni tvrde da u njihovom selu nije bilo incidenata, pretpostavljajuci da se incident dogodio u susjednom albanskom selu Trbovcu, prenije, javile su agencije.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register