Lalic suspendovan, Cemovic odselio za Beograd

Objavljeno: 10.07.2004, 13:13h

Sluzbenik kriminalisticke policije CB Berane Marko Lalic je suspendovan s posla i protiv njega ce biti podnesena krivicna prijava zbog toga sto je, prije tri godine, krivotvorio sluzbenu zabiljesku kojom je Vuku Vulevicu, pisu “Vijesti”, obezbijedjen alibi nakon ubistva Milosa Krstovica u centru Podgorice. Vulevic je nezvanicno osumnjicenom za ubistvo Duska Jovanovica, direktora i glavnog urednika lista “Dan”, a u sklopu istrage tog ubistva policija nastoji da razrijesi i neka prethodna, u koja su, kako se pretpostavlja, ucestvovale iste osobe. Policija je, kako pisu “Vijesti”, zainteresovana i za Danila Cemovica, koji je u vrijeme Krstovicevog ubistva bio inspektor SDB. Cemovic je taj koji je, uz pomoc Lalica, unosenjem laznih iskaza svjedoka u sluzbenu zabiljesku, pribavio Vulevicu alibi. Cemovic je pocetkom godine suspendovan iz SDB, a prethodno je bio osumnjicen za sverc droge. On je prije 15 dana iz Berana odselio u Beograd.

Sluzbenik kriminalisticke policije CB Berane Marko Lalic je suspendovan s posla i protiv njega ce biti podnesena krivicna prijava zbog toga sto je, prije tri godine, krivotvorio sluzbenu zabiljesku kojom je Vuku Vulevicu, pisu “Vijesti”, obezbijedjen alibi nakon ubistva Milosa Krstovica u centru Podgorice.

Vulevic je nezvanicno osumnjicenom za ubistvo Duska Jovanovica, direktora i glavnog urednika lista “Dan”, a u sklopu istrage tog ubistva policija nastoji da razrijesi i neka prethodna, u koja su, kako se pretpostavlja, ucestvovale iste osobe.

Policija je, kako pisu “Vijesti”, zainteresovana i za Danila Cemovica, koji je u vrijeme Krstovicevog ubistva bio inspektor SDB. Cemovic je taj koji je, uz pomoc Lalica, unosenjem laznih iskaza svjedoka u sluzbenu zabiljesku, pribavio Vulevicu alibi. Cemovic je pocetkom godine suspendovan iz SDB, a prethodno je bio osumnjicen za sverc droge. On je prije 15 dana iz Berana odselio u Beograd.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register