Odaje vas kupaci kostim!

by | jul 9, 2004 | Svaštara | 0 comments

Sta se o vama moze zakljuciti na osnovu kostima za brckanje i suncanje, to jest, koju poruku kakvim kostimom saljete svojoj okolini

Ma, sve zivo vas odaje! Nacin na koji se oblacite, sminka koju koristite, nacin na koji koristite ruz za usne… Posto ulazimo u sezonu kupacih kostima, evo sta se o vama moze zakljuciti na osnovu kostima za brckanje i suncanje, to jest, koju poruku kakvim kostimom saljete svojoj okolini. Mala napomena: svrha ovog teksta je da zabavi i ne treba ga preozbiljno shvatiti.

Vas kostim je sa zanosnim dekolteom i upadljivim printom: odlicno znate kako delujete na okolinu – i upravo to je ono sto zelite. Rado cete flertovati, ali samo sa decacima koji izgledaju podjednako dobro kao vi i podjednako su samouvereni.

Klasicni jednodelni kupaci kostim: time porucujete da trenutno niste zainteresovani ni za kakav flert ni flertic i da samo zelite da sa drustvom (ili same) uzivate na miru.

Cvetici, masnice, mastoviti print – vi ste romanticna devojka i ne volite bas jako puno da flertujete – radije biste nasle decka sa kojim cete biti dugo, dugo… S obzirom na slatku poruku koju takvim momcima saljete svojim kostimom, mozda cete i naci nekog!

Sportski tip: vas kostim je, pre svega, udoban i izdrzljiv – u njemu mozete da skacete, plivate, ronite i ludirate se do mile volje. Vama je glavna dobra zabava sa drustvom (po mogucnosti, dobra zabava sportskog tipa) i nimalo vas nije briga kako vas kostim izgleda onim tamo decacima (mada, ako zele da plivaju sa vama i vasim drustvom, dobrodosli su!).

Udoban, malo duzi top na bretele (tesko je reci da li je to gornji deo kupaceg ili je majica) i udobne gacice: vi pratite modne trendove i opusteni ste. Volite da sklapate nova poznanstva i da se dobro zabavljate. Vas je tesko zamisliti kako se izlezavate na plazi – vise volite aktivan odmor i stvarno vas iritiraju drugarice koje bi se po ceo dan “cvarile” na suncu. Hej, pa proci ce im ceo dan tako, a nista zanimljivo nece uraditi!

Vas kostim je neobicnog kroja i od skupocenog materijala: zelite da budete zvezda plaze i da sve zasenite svojom garderobom. Kupujete samo firmiranu garderobu, znate koliko dobro u njoj izgledate i zelite da i svi oko vas to takodje saznaju.

0 Comments

Submit a Comment