Marsicanin i Simic novi ambasadori

Objavljeno: 09.07.2004, 13:18h

Buduci ambasador SiCG u Francuskoj bice Predrag Simic, direktor Diplomatske akademije u MIP SiCG, a ambasador u Svajcarskoj Dragan Marsicanin, potpredsjednik DSS-a, potvrdjeno je agenciji Beta u administraciji drzavne zajednice. Savjet ministara je takvu odluku donio na jucerasnjoj sjednici. Sadasnji ambasador u Francuskoj je Radomir Diklic, koga je na tu duznost decembra 2000. odredila tadasnja vlada. Ambasador u Svajcarskoj je do skoro bio Dragoljub Popovic, koji je opozvan sa tog mjesta zbog povreda radnih duznosti.

Buduci ambasador SiCG u Francuskoj bice Predrag Simic, direktor Diplomatske akademije u MIP SiCG, a ambasador u Svajcarskoj Dragan Marsicanin, potpredsjednik DSS-a, potvrdjeno je agenciji Beta u administraciji drzavne zajednice. Savjet ministara je takvu odluku donio na jucerasnjoj sjednici.

Sadasnji ambasador u Francuskoj je Radomir Diklic, koga je na tu duznost decembra 2000. odredila tadasnja vlada. Ambasador u Svajcarskoj je do skoro bio Dragoljub Popovic, koji je opozvan sa tog mjesta zbog povreda radnih duznosti.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register