Pojeo 53 hot doga za 12 minuta

by | jul 8, 2004 | Zanimljivosti | 0 comments

Japanac Takeru Kobajasi definitivno je potvrdio da mu nema premca kada je u pitanju hot dog, jer je cetvrtu godinu za redom pobijedio na takmicenju u broju pojedenih virsli

Japanac Takeru Kobajasi definitivno je potvrdio da mu nema premca kada je u pitanju hot dog, jer je cetvrtu godinu za redom pobijedio na takmicenju u broju pojedenih virsli. Na popularnom “Natan Fejmoz hot dog” takmicenju odrzanom na Koni Ajlendu, Kobajasi, koji je dobio nadimak Cunami, pojeo je 53 i po virsle za samo 12 minuta. Kobajasi ne samo sto je pobijedio, nego je oborio i sopstveni rekord.

Drugo mjesto je osvojio novajlija na takmicenju 25-godisnji Nobujuki Sirota iz Tokija, koji je priredio impresivan sou, ali je uspio da smaze samo 38 virsli. Od 1996. ovim popularnim takmicenjem dominiraju Japanci i do danas je samo jednom, 1999. godine, poijbedio jedan Amerikanac, Stiv Kiner, uspio da nadmasi japanske suparnike.

Kobajasi, koji je tezak samo 59 kilograma, primijenio je svoj vec poznati metod prvo bi odgrizao polovinu hot doga da bi je tek potom sazvakao. Kako su naveli organizatori takimicenja, Kobajasiju je u prosjeku trebalo 13 sekundi da bi smazao jedan hot dog.

0 Comments

Submit a Comment