Mandicu pritvor istice 3. jula

Objavljeno: 01.07.2004, 10:22h

Istrazni sudija Viseg suda u Podgorici Radomir Ivanovic ispitao je sinoc jos cetiri svjedoka u vezi istrage o ubistvu Duska Jovanovica. Nakon saslusanja, advokat Damira Mandica koji je osumnjicen da je umijesan u atentat na Jovanovica, Velibor Markovic je rekao da jednomjesecni pritvor njegovom klijentu istice 3. jula, do kada bi Vijece Viseg suda treba da odluci da li ce pritvor biti produzen ili ukinut. Zamjenik Viseg tuzioca Ljiljana Klikovac je u zahtjevu za sprovodjenje istrage protiv Damira Mandica trazila da se ispita oko pedeset svjedoka. Do sada je sudija Ivanovic ispitao cetrdeset osoba, u svojstvu svjedoka ili ocevidaca, a saslusavanje ce se nastaviti u ponedjeljak, 5. jula.

Istrazni sudija Viseg suda u Podgorici Radomir Ivanovic ispitao je sinoc jos cetiri svjedoka u vezi istrage o ubistvu Duska Jovanovica. Nakon saslusanja, advokat Damira Mandica koji je osumnjicen da je umijesan u atentat na Jovanovica, Velibor Markovic je rekao da jednomjesecni pritvor njegovom klijentu istice 3. jula, do kada bi Vijece Viseg suda treba da odluci da li ce pritvor biti produzen ili ukinut.

Zamjenik Viseg tuzioca Ljiljana Klikovac je u zahtjevu za sprovodjenje istrage protiv Damira Mandica trazila da se ispita oko pedeset svjedoka. Do sada je sudija Ivanovic ispitao cetrdeset osoba, u svojstvu svjedoka ili ocevidaca, a saslusavanje ce se nastaviti u ponedjeljak, 5. jula.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register