Konzulat Slovenije predao MUP-u video zapis

Objavljeno: 18.06.2004, 13:45h

Generalni Konzulat Slovenije u Crnoj Gori predao je MUP-u video zapis nadzora spoljasnjih prilaza konzularnog predstavnistva sa terase zgrade “Celebic”, koja je u blizini mjesta gdje je ubijen Dusko Jovanovic, saznaje agencija Mina. Izvor agencije iz MUP-a kazao je da su “slovenacki diplomatski predstavnici predali traku policiji” i dodao da u ovom trenutku ne moze saopstiti vise detalja

Generalni Konzulat Slovenije u Crnoj Gori predao je Ministarstvu unutrasnjih poslova video zapis nadzora spoljasnjih prilaza konzularnog predstavnistva sa terase zgrade “Celebic”, koja je u blizini mjesta gdje je ubijen Dusko Jovanovic, saznaje agencija Mina. Izvor agencije iz MUP-a kazao je da su “slovenacki diplomatski predstavnici predali traku policiji” i dodao da u ovom trenutku ne moze saopstiti vise detalja.

Advokat porodice ubijenog Jovanovica, Budimir Darmanovic, kazao je da je jedan od kljucnih zahtjeva da drzavni tuzilac Vesna Medenica zatrazi od slovenackog Konzulata video zapis sa kamera koje su ispred njihovih prostorija stalno ukljucene.

Medenica je u utorak saopstila da je na zahtjev punomocnika porodice Jovanovic, preko MUP-a, od Generalnog konzula Slovenije Branka Rakoveca trazila da joj se dostavi zapis video nadzora spoljasnjih prilaza konzularnog predstavnistva, uoci, 27. maja i nekoliko dana kasnije. “Jos uvijek od konzulata nijesmo dobili odgovor, pa sam i licno urgirala”, navela je tada Medenica u saopstenju za javnost.

www.lscg.cg.yu

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register