Advokat porodice Jovanovic sokirana izjavom drzavnog tuzioca

Objavljeno: 16.06.2004, 22:10h

Pravni zastupnik porodice Duska Jovanovica, ubijenog direktora i urednika lista “Dan”, Lidija Bozovic rekla je da je sokirana saopstenjem vrhovnog drzavnog tuzioca i da ce predloziti kolegama da se protiv nadleznih podnesu krivicne prijave za opstrukciju istrage

Pravni zastupnik porodice Duska Jovanovica, ubijenog direktora i urednika lista “Dan”, Lidija Bozovic rekla je da je sokirana saopstenjem vrhovnog drzavnog tuzioca i da ce predloziti kolegama da se protiv nadleznih podnesu krivicne prijave za opstrukciju istrage. Bozovic je rekla da ce advokatski tim porodice ubijenog Duska Jovanovica ponovo traziti od istraznog sudije Radomira Ivanovica i zamjenika viseg tuzioca Ljiljane Klikovac da od SDB-a traze Jovanovicev dosije. Ona je ponovila da postoji osnovana sumnja da je Jovanovic pracen i prisluskivan, sto je, kako je navela, potvrdila i beogradska agencija SIA koja je otkrila “bubice” u njegovom stanu. “Od ubistva je proslo 20 dana, sto je dovoljno da se izbrise dosije i svi njegovi tragovi”, kazala je Bozovic.

Lidija Bozovic je iskljucila mogucnost da su prisluskivace postavili “neki kriminalci”. “Dan je najmanje pisao o kriminalcima kojima se pokusava imputirati ubistvo”, navela je ona.

Drzavni tuzilac Crne Gore Vesna Medenica saopstila je sinoc da u SDB ne postoji dosije Duska Jovanovica, da on nije pracen, kao i da je prerano govoriti o rezultatima istrage o ubistvu.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register