Objavljivanje knjige -podmukli potez

Objavljeno: 04.06.2004, 16:43h

Centar za modernu politiku pozvao je javnost da se suprotstavi pokusajima da Milorad Ulemek Legija, prvooptuzeni za ubistvo premijera Zorana Djindjica, bude predstavljen kao “srpski junak i covek kome je jedino stalo do istine”. Kako prenosi beogradski Radio B92, protestujuci zbog objavljivanja knjige “Zoran Djindjic u mrezi kriminala”, Centar navodi da autori knjige pokusavaju “jos jednom da pomesaju uloge zlocinaca i zrtve”. “Ova knjiga nije nista drugo do podmukli potez da se istina o ubistvu Zorana Djindjica nikada ne sazna. Porucujemo da cemo jos odlucnije istrajati u nameri da ubice i inspiratori ubistva Zorana Djindjica dobiju zasluzene kazne”, navodi se u saopstenju Centra za modernu politiku.

Centar za modernu politiku pozvao je javnost da se suprotstavi pokusajima da Milorad Ulemek Legija, prvooptuzeni za ubistvo premijera Zorana Djindjica, bude predstavljen kao “srpski junak i covek kome je jedino stalo do istine”. Kako prenosi beogradski Radio B92, protestujuci zbog objavljivanja knjige “Zoran Djindjic u mrezi kriminala”, Centar navodi da autori knjige pokusavaju “jos jednom da pomesaju uloge zlocinaca i zrtve”.

“Ova knjiga nije nista drugo do podmukli potez da se istina o ubistvu Zorana Djindjica nikada ne sazna. Porucujemo da cemo jos odlucnije istrajati u nameri da ubice i inspiratori ubistva Zorana Djindjica dobiju zasluzene kazne”, navodi se u saopstenju Centra za modernu politiku.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply