Jovicevic: Mudriji bi bio dijalog

Objavljeno: 04.06.2004, 15:09h

Mudrije i efiktnije bi bilo da je crnogorska opozicija ponudila dijalog vlasti radi prevazilazenja opste krize u Crnoj Gori, rekao je danas predsjednik Savjeta Grupe za promjene Svetozar Jovicevic, povodom zahtjeva crnogorske opozicije iznijetih sinoc na protestu u Podgorici. “Tada bi se razgovaralo i o zahtjevima opozicije koji ne bi podrazumijevali samo ostavku celnika vladajuce koalicije nego i mnogih celnika iz opozicije, odnosno njihovo neucestvovanje u prelaznom rezimu”, kazao je Jovicevic agenciji Mina. Lideri opozicije zatrazili su hitnu ostavku premijera Mila Djukanovica, formiranje prelazne vlade bez njega i raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Mudrije i efiktnije bi bilo da je crnogorska opozicija ponudila dijalog vlasti radi prevazilazenja opste krize u Crnoj Gori, rekao je danas predsjednik Savjeta Grupe za promjene Svetozar Jovicevic, povodom zahtjeva crnogorske opozicije iznijetih sinoc na protestu u Podgorici. “Tada bi se razgovaralo i o zahtjevima opozicije koji ne bi podrazumijevali samo ostavku celnika vladajuce koalicije nego i mnogih celnika iz opozicije, odnosno njihovo neucestvovanje u prelaznom rezimu”, kazao je Jovicevic agenciji Mina.

Lideri opozicije zatrazili su hitnu ostavku premijera Mila Djukanovica, formiranje prelazne vlade bez njega i raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply