“Vecernje novosti”: Kasno veceras oglasava se MUP ili tuzilastvo?

Objavljeno: 04.06.2004, 20:53h

U tekstu objavljenom u on-line izdanju beogradskih “Vecernjih novosti” spekulise se da bi kasno veceras MUP Crne Gore ili Tuzilastvo mogli da izdaju saopstenje za javnost o rezultatima dosadasnje istrage povodom ubistva Duska Jovanovica, direktora i glavnog urednika lista “Dan”. List navodi, pozivajuci se na izvore u CB Podgorica, da je upucena nova depesa srpskoj policiji, u kojoj se trazi da se uhapse i sprovedu u Podgoricu momci cija puna imena nijesu saopstena, a njihovi inicijali su V. V. i I. B. za koje se pretpostavlja da se kriju u Beogradu.

U tekstu objavljenom u on-line izdanju beogradskih “Vecernjih novosti” spekulise se da bi kasno veceras MUP Crne Gore ili Tuzilastvo mogli da izdaju saopstenje za javnost o rezultatima dosadasnje istrage povodom ubistva Duska Jovanovica, direktora i glavnog urednika lista “Dan”.

List navodi, pozivajuci se na izvore u CB Podgorica, da je upucena nova depesa srpskoj policiji, u kojoj se trazi da se uhapse i sprovedu u Podgoricu momci cija puna imena nijesu saopstena, a njihovi inicijali su V. V. i I. B. za koje se pretpostavlja da se kriju u Beogradu.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply