Sudjenje Zivkovicu mozda bez javnosti

Objavljeno: 03.06.2004, 14:13h

Predsjednik Osnovnog suda u Podgorici Zarko Savkovic najavio je da ce sudjenje politickom lideru Liberalnog saveza Miodragu Zivkovicu biti nastavljeno iza zatvorenih vrata ukoliko prisutni u sudnici na sledecem rocistu budu nastavili sa pogrdnim skandiranjima. “Skandiranje ‘is’, ‘is’ je slogan sa ulica i to necu dozvoliti u sudnici… Moja duznost je da stitim dugnitet Suda i sudija”, rekao je Savkovic agenciji Beta. Poslednje rociste, odrzano 17. maja, sudija Branka Boskovic je prekinula, nakon skandiranja i aplauza opozicionih lidera koji su bili u sudnici. Lideru Liberalnog saveza se sudi po privatnoj tuzbi premijera Mila Djukanovica zbog Zivkoviceve izjave da je premijer “korisnik usluga” Moldavke S.C., glavnog svjedoka u aferi trgovine zenama. Zivkovic je kasnije podnio protivtuzbu protiv premijera jer ga je Djukanovic nazvao “moralno i politickom prostitutkom”, ali je najavio da ce je povuci. Nastavak sudjenja Zivkovicu zakazan je za 4. jun.

Predsjednik Osnovnog suda u Podgorici Zarko Savkovic najavio je da ce sudjenje politickom lideru Liberalnog saveza Miodragu Zivkovicu biti nastavljeno iza zatvorenih vrata ukoliko prisutni u sudnici na sledecem rocistu budu nastavili sa pogrdnim skandiranjima. “Skandiranje ‘is’, ‘is’ je slogan sa ulica i to necu dozvoliti u sudnici… Moja duznost je da stitim dugnitet Suda i sudija”, rekao je Savkovic agenciji Beta.

Poslednje rociste, odrzano 17. maja, sudija Branka Boskovic je prekinula, nakon skandiranja i aplauza opozicionih lidera koji su bili u sudnici.

Lideru Liberalnog saveza se sudi po privatnoj tuzbi premijera Mila Djukanovica zbog Zivkoviceve izjave da je premijer “korisnik usluga” Moldavke S.C., glavnog svjedoka u aferi trgovine zenama. Zivkovic je kasnije podnio protivtuzbu protiv premijera jer ga je Djukanovic nazvao “moralno i politickom prostitutkom”, ali je najavio da ce je povuci.

Nastavak sudjenja Zivkovicu zakazan je za 4. jun.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register