Njemacki forenzicari analizirali i automobil Jovanovicevog tjelohranitelja

Objavljeno: 03.06.2004, 12:56h

Njemacki forenzicari, koji su vrsili ekspertizu automobila “golf”, za koji policija vjeruje da je koriscen u atentatu na direktora i glavnog urednika “Dana” Duska Jovanovica, vratili su se danas u Visbaden gdje ce detaljno analizirati sve pronadjene predmete u vozilu i djelove vozila koje su odnijeli. Pored “golfa 3”, u kome su, kako je ranije objavljeno, pronadjene i dvije automatske puske i caure ispaljenih metaka, tim njemackih forenzicara analizirao je i “golf 2”, automobil tjelohranitelja ubijenog urednika “Dana”, koji se u momentu ubistva nalazio iza Jovanovicevog automobila i ostecen je sa nekoliko metaka. Ekspertiza i tog vozila bice obavljena u njihovom kriminalistickom centru u Visbadenu.

Njemacki forenzicari, koji su vrsili ekspertizu automobila “golf”, za koji policija vjeruje da je koriscen u atentatu na direktora i glavnog urednika “Dana” Duska Jovanovica, vratili su se danas u Visbaden gdje ce detaljno analizirati sve pronadjene predmete u vozilu i djelove vozila koje su odnijeli.

Pored “golfa 3”, u kome su, kako je ranije objavljeno, pronadjene i dvije automatske puske i caure ispaljenih metaka, tim njemackih forenzicara analizirao je i “golf 2”, automobil tjelohranitelja ubijenog urednika “Dana”, koji se u momentu ubistva nalazio iza Jovanovicevog automobila i ostecen je sa nekoliko metaka. Ekspertiza i tog vozila bice obavljena u njihovom kriminalistickom centru u Visbadenu.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register