Vecerasnji i sjutrasnji protest bez obracanja lidera

Objavljeno: 01.06.2004, 11:36h

Lideri crnogorske opozicije, po zavrsetku vecerasnje i sjutrasnje protestne setnje, nece se, kako je bilo najavljeno, obratiti ucesnicima okupljanja na Trgu Republike, kazao je danas lider Narodne stranke Dragan Soc, agenciji Mina. “Postoji mogucnost da se, posredstvom megafona, neko od lidera, ipak, obrati ucesnicima protestne setnje. To je, medjutim, samo mogucnost. Pravog, odnosno klasicnog mitinga, onako kako je do sada praktikovano, nece biti. To je predvidjeno za cetvrtak”, kazao je Soc. Prema njegovim rijecima, ucesnici protestne setnje, kao i do sada, okupice se ispred podgorickog Pravnog fakulteta, a protestanti ce proci i pored sjedista dnevnog lista “Dan”, ciji je direktor i urednik Dusko Jovanovic ubijen 27. maja.

Lideri crnogorske opozicije, po zavrsetku vecerasnje i sjutrasnje protestne setnje, nece se, kako je bilo najavljeno, obratiti ucesnicima okupljanja na Trgu Republike, kazao je danas lider Narodne stranke Dragan Soc, agenciji Mina. “Postoji mogucnost da se, posredstvom megafona, neko od lidera, ipak, obrati ucesnicima protestne setnje. To je, medjutim, samo mogucnost. Pravog, odnosno klasicnog mitinga, onako kako je do sada praktikovano, nece biti. To je predvidjeno za cetvrtak”, kazao je Soc.

Prema njegovim rijecima, ucesnici protestne setnje, kao i do sada, okupice se ispred podgorickog Pravnog fakulteta, a protestanti ce proci i pored sjedista dnevnog lista “Dan”, ciji je direktor i urednik Dusko Jovanovic ubijen 27. maja.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register