Sekulic: Protestne setnje dobre za zdravlje

Objavljeno: 01.06.2004, 13:24h

Portparol Demokratske partije socijalista Predrag Sekulic ocijenio je danas da su zahtjevi crnogorske opozicije za organizovanjem vanrednih parlamentarnih izbora “u domenu fantastike, a ne realne politike”. U izjavi za javnost, Sekulic navodi da opozicija trazi vanredne izbore iako sadasnja vlada ima stabilnu vecinu i dobro radi svoj posao, dok je DPS, prema istrazivanjima javnog mnjenja, i dalje ubjedljivo najjaca politicka partija u Crnoj Gori. Prema njegovim rijecima, protestne setnje koje organizuje opozicija “u ovim proljecnim danima mogu da budu dobre za njihovo opste zdravstveno stanje, sto nije zanemarljiva korist”. On je ponovo pozvao opoziciju da se vrati u parlament i naveo da je DPS spremna na dogovor o njenim zahtjevima.

Portparol Demokratske partije socijalista Predrag Sekulic ocijenio je danas da su zahtjevi crnogorske opozicije za organizovanjem vanrednih parlamentarnih izbora “u domenu fantastike, a ne realne politike”. U izjavi za javnost, Sekulic navodi da opozicija trazi vanredne izbore iako sadasnja vlada ima stabilnu vecinu i dobro radi svoj posao, dok je DPS, prema istrazivanjima javnog mnjenja, i dalje ubjedljivo najjaca politicka partija u Crnoj Gori.

Prema njegovim rijecima, protestne setnje koje organizuje opozicija “u ovim proljecnim danima mogu da budu dobre za njihovo opste zdravstveno stanje, sto nije zanemarljiva korist”. On je ponovo pozvao opoziciju da se vrati u parlament i naveo da je DPS spremna na dogovor o njenim zahtjevima.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register