“Golf 3” prodat u februaru nepoznatom mladicu

Objavljeno: 01.06.2004, 13:55h

Podgoricka policija privela je i zadrzala dvije, a na tragu su i trecoj osobi, koje imaju veze sa pronadjenim automobilom, iz kojeg je, kako se pretpostavlja, pucano na glavnog i odgovornog urednika “Dana” Duska Jovanovica, pisu danasnje “Vijesti”. List se poziva na pouzdanie izvore i navodi da je policija prekjuce oko 16:30 casova privela V. V. iz Podgorice, formalnog vlasnika “golfa 3” teget boje i zatamnjenih stakala, koji je nadjen u subotu u dvoristu zgrade u Ulici Svetozara Markovica

Podgoricka policija privela je i zadrzala dvije, a na tragu su i trecoj osobi, koje imaju veze sa pronadjenim automobilom, iz kojeg je, kako se pretpostavlja, pucano na glavnog i odgovornog urednika “Dana” Duska Jovanovica, pisu danasnje “Vijesti”. List se poziva na pouzdanie izvore i navodi da je policija prekjuce oko 16:30 casova privela V. V. iz Podgorice, formalnog vlasnika “golfa 3” teget boje i zatamnjenih stakala, koji je nadjen u subotu u dvoristu zgrade u Ulici Svetozara Markovica. “Vijesti” pisu da je V.V. policiji rekao da je automobil prodao u februaru nekom mladicu, kojeg je detaljno opisao, ali nije znao njegovo ime posto sa njim nije sklapao ugovor o prodaji.

Policija je privela i N.T, vlasnika servisa na Koniku, koji se bavi zatamnjivanjem stakala na automobilima. N.T. je kazao policiji da je servis iznajmio nekom mladicu iz Podgorice, koji povremeno boravi i u Beogradu.

Podgoricki List “Publika” pise u danasnjem broju da je “identifikovana osoba koja je zatamnila stakla” na “golfu tri”, iz kojeg je, prema pretpostavkama, pucano u Jovanovica. Ta osoba je, prema pisanju lista, iz Srbije i danas bi trebalo da dodje u Podgoricu, radi saslusanja.

“Pobjeda” je nezvanicno saznala da je juce u prostorijama CB Podgorica saslusavan covjek koji je prije dva mjeseca prodao sporni golf. Prema saznanjima lsta, on je izjavio da mu je kupac odmah isplatio novac za vozilo, kao i da je rekao da o kupcu ne zna nista sem broja njegovog telefona. On je navodno izjavio da bi kupca poznao medju stotinu ljudi, i detaljno ga je opisao.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register