Napokon smo se saglasili

by | maj 31, 2004 | Razgovornica | 0 comments

Sa zadovoljstvom mogu konstatovati da smo se na kraju razumjeli. Ja vas ne smatram ozbiljnim sagovornikom, vase komentare ne racunam dostojnim paznje i ne uzimam ih za ozbiljno. Vase teme me ne interesuju

Sa zadovoljstvom mogu konstatovati da smo se na kraju razumjeli. Ja vas ne smatram ozbiljnim sagovornikom, vase komentare ne racunam dostojnim paznje i ne uzimam ih za ozbiljno. Vase teme me ne interesuju. Na drugoj strani ja vama “nijesam interesantan” i to me jako raduje, mada me cudi sto mi na oprostaju saljete hiljade novih pitanja. Sve je to dobar razlog da vise nikada ne polemisemo, jer razmisljamo na raznim frekvencijama .

Opet na drugoj strani, cudi me da vam se tanji glas dok sami sebe neuvjereno hvalite (jer vas, ocigledno, nema ko drugi da hvali) i sto drhtavom rukom stavljate samom sebi oredenje na prsa (jer vam ih niko, drugi , staviti i nece). Shvatili ste poruku, nadam se – pustite da drugi donose sud o vama, bas kao i o meni. Jednakost za sve. S obzirom na to da vasi savjeti, preporuke i lamentiranja imaju dejstvo neuspjesne hipnoze, to vam jos jednom dajem sansu da lijepo i civilizovano zavrsite svoju polemiku. Ja nijesam trazio polemiku sa vama, vec vi sa mnom i zato – budite kulturni kada zavrsavate sa nekim pricu! Nadam se da to mozete … bez pisanja novog “toma” pisma. Inace, vraticu vas jos jednom …na bis, jer ovo nije kafana vec elektronski medij.

Vojin Grubac , Moskva
(Akademska Alternativa)

0 Comments

Submit a Comment