Predsjednik Đukanović odlazi u Izrael

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovaće danas u dvodnevnu posjetu državi Izrael, na poziv predsjednika Ruvena Rivlina, zvanično je saopšteno.

Đukanović će imati susrete i sa jednim brojem ministara u Vladi Izraela, sa predstavnicima renomiranih izraelskih kompanija, kao i sa izvršnom direktorkom Američkog jevrejskog komiteta u Izraelu Avital Leibovič.

Na službenom veb sajtu predsjednika Crne Gore navedeno je da će Đukanović posjetiti i Memorijalni centar ‘Jad Vašem’ posvećen žrtvama Holokausta i položiti vijenac, te obići stari grad Jerusalim.

Portal In4S spekuliše, bez pozivanja na izvore, da će se Đukanović sastati i sa izraelskim premijerom Netanjahuom s ciljem da on izlobira kod predsjednika SAD Donalda Trampa podršku Đukanoviću. Navodno je ovaj susret dogovorio Đukanovićem savjetnik i osoba od velikog povjerenja – Milan Roćen.

Objavio/la na 19:52. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-