FSCG: Ako se dokaže da je bilo rasizma, neodgovorni će biti kažnjeni

Nakon teških optužbi i pokretanja istrage UEFA zbog rasističkog ponašanja navijača na utakmici sa Engleskom, oglasio se Fudbalski savez Crne Gore.

U saopštenju je navedeno da će UEFA “između ostalog, tokom disciplinskog postupka istražiti detalje vezane za navodno pojedinačno rasističko ponašanje minornog dijela navijača reprezentacije Crne Gore koje je delegatu utakmice prijavljeno od strane predstavnika Fudbalskog saveza Engleske”.

“Poštujući pravila postupka nećemo komentarisati navode predstavnika Fudbalskog saveza Engleske, već ćemo prepustiti nadležnim organima UEFA da donesu odluku na osnovu relevantnih dokaza tokom vođenja disciplinskog postupka”, stoji u saopštenju, prenosi portal Vijesti.

“Fudbalski savez će, ukoliko se u daljem postupku dokaže rasističko ponašanje na stadionu, preduzeti sve neophodne mjere da identifikuje neodgovorne pojedince koji su eventualno izazvali takvo ponašanje i istima će biti zabranjen pristup stadionu na svim utakmicama u organizaciji saveza”, stoji u saopštenju.

Objavio/la na 13:08. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-