Vijesti: Brajović skrivao dugovanja Atlas banci

Vijesti su otkrile da je predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Socijaldemokrata Ivan Brajović skrivao “višegodišnja dugovanja” Atlas banci, za koji je kazao da su izmirena nakon što ga je prozvao njen vlasnik Duško Knežević.

“Još od 2013. godine prema Atlas banci nemam nikakvih dugovanja”, saopštio je Brajović.

Knežević je zatražio od Brajovića da objasni kako je zatvorio obaveze kod Atlas banke po osnovu “višegodišnjih dugovanja na karticama koje nije vraćao”.

U imovinskim kartonima predsjednika crnogorskog parlamenta, objavljenim na sajtu Agencija za sprječavanje korupcije (ASK), nije evidentirano da je do 2013. imao kredit kod Atlas banke, niti minuse na kreditnoj kartici kod te banke.

U imovinskim kartonima Brajovića navode se dugovanja po godinama, a nigdje zvanično ih nema prema Atlasu. Ni njegova supruga Dragana Brajović od 2005. do 2015. godine, prema podacima ASK, nema zaduženja kod Atlas banke.

Brajović je kreditni dug prijavio kod CKB i Hipo alpe adria banke i to 2010. godine u ukupnom iznosu od 90.000 eura, pišu Vijesti.

Objavio/la na 07:58. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-