Podgorica: Fudbalska utakmica zatvara ulice

Zbog današnje utakmice Crne Gore i Srbije u Ligi nacija, pojedine ulice u Podgorici, u blizini stadiona pod Goricom biće zatvorene za saobraćaj za sve kategorije vozila, saopšteno je iz Uprave policije.

“U periodu od 07:00 časova do 00:00 časova će za saobraćaj biti zatvorene: Ulica 19. decembra, kao i jedan dio ulice Vaka Đurovića i dio Njegoševe ulice (djelovi ove dvije ulice koje vode ka gradskom stadionu), dok će u periodu od 16:00 časova do 00:00 časova biti zatvoren dio Bulevara Ivana Crnojevića i to od raskrsnice sa Bulevarom Stanka Dragojevića do raskrsnice sa ulicom Marka Miljanova. Takođe, od 16:00 do 00:00 časova biće zatvorena i Ulica slobode”, kazali su iz Uprave policije.

Iz UP je rečeno da policija, ukoliko to bude potrebno, može za saobraćaj da zatvori i druge ulice u centru Podgorice, a vrijeme zatvaranja u slučaju potrebe može biti i produženo.

Objavio/la na 08:49. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-