Manolić otkrio da je Arkan prodavao oružje Hrvatskoj

Objavljeno: 30.07.2017, 11:47h

Josip Manolić, bivši hrvatski premijer i šef obavještajnih službi u svojim memoarima “Politika i domovina” piše da je Željko Ražnatović Arkan prodao Hrvatskoj 12 šlepera oružja, kao i video zapis strijeljanja hrvatskih branitelja Vukovara. “Početkom 1991. godine, tačnije, u aprilu te godine, Republika Hrvatska kupila je njegovim posredovanjem od njegove kompanije iz vojnog skladišta u Batajnici mnogo oružja, pretežno kalašnjikove AK 47 i protivtenkovsko naoružanje. Bila je riječ o dvanaest šlepera oružja”, napisao je Manolić, prenosi Telegraf.hr.

Josip Manolić, bivši hrvatski premijer i šef obavještajnih službi u svojim memoarima “Politika i domovina” piše da je Željko Ražnatović Arkan prodao Hrvatskoj 12 šlepera oružja, kao i video zapis strijeljanja hrvatskih branitelja Vukovara.

“Početkom 1991. godine, tačnije, u aprilu te godine, Republika Hrvatska kupila je njegovim posredovanjem od njegove kompanije iz vojnog skladišta u Batajnici mnogo oružja, pretežno kalašnjikove AK 47 i protivtenkovsko naoružanje. Bila je riječ o dvanaest šlepera oružja”, napisao je Manolić, prenosi Telegraf.hr.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register