Bojović: Imam dokaz da Šaranović stoji iza ubistva moga sina

Vuk Bojović, otac Luke Bojovića i ubijenog Nikole, za Dnevne novine je kazao da je njegov mlađi sin stradao ni kriv ni dužan iz mržnje koju je u glavu nalogodavca njegove likvidacije “usadio” vrh srbijanske vlasti, kako političari tako i pripadnici Uprave policije.

Bojović je rekao da zna i da posjeduje dokaze, da iza Nikolinog ubistva stoji Slobodan Šaranović, koji je nedavno uhapšen u Crnoj Gori i trenutno se nalazi u pritvoru.

On je tvrdio i da je veliku ulogu u organizovanju cijele akcije odigrao i Nikšićanin Ratko Koljenšić koji je uhapšen istog dan kada i Šaranović.

Bojović je potvrdio dosadašnju priču medija da je Šaranović naručio ubistvo kako bi osvetio brata Branislava, čiju je likvidaciju, prema spekulacijama, naručio Luka Bojović, što je njegov otac demantovao.

“Šaranović zna da to nema nikakve veze sa njegovim bratom. Vrh Srbije ga je ubijedio da u tu priču i moj sin je ni kriv ni dužan stradao kao pseto na beogradskom asfaltu. Šaranović je glavni krivac za sve, veliko zlo, zavadio je ljude. Za ove moje tvrdnje postoje dokazi veliki kao Kavkaz, ali neću da ih oktrivam”, kazao je Bojović.

Objavio/la na 11:03. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2018 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-