Izgubljena dobit

Objavljeno: 26.05.2017, 14:40h

Poučen primjerom Aca Đukanovića, i ja sam odlučio da tužim državu. Preporučujem to i svim građanima & građankama koji su vjerovali državi i računali na neku materijalnu ili nematerijalnu dobit, a država ih je ispalila. Aco je htio da gradi desetospratnicu namjesto ‘limenke’ i planirao veliku dobit. Ja sam bio skromniji – planirao sam da mogu da zaradim za pristojan život i budem srećan. Aco je imao ugovor sa državom. Ja nijesam imao ništa napismeno, ali su mi oni koji su upravljali državom javno obećavali bolju i sigurniju sjutrašnjicu ako za njih glasam. Aca je država ispalila, ali je pošteno i nezavisno crnogorsko pravosuđe reklo da njegova izgubljena dobit vrijedi deset i kusur miliona eura. Ja sam, takođe, ispaljen. Moju izgubljenu dobit nije lako izračunati kao onu Acovu, ali, brat-bratu, iznosi makar trećinu njegove. Kao i Aco, i ja sam građanin i državljanin Crne Gore. Pošteno i nezavisno crnogorsko sudstvo biće, takođe, na mojoj strani.

pravda/tarot kartaPoučen primjerom Aca Đukanovića, i ja sam odlučio da tužim državu. Preporučujem to i svim građanima & građankama koji su vjerovali državi i računali na neku materijalnu ili nematerijalnu dobit, a država ih je ispalila.

Aco je htio da gradi desetospratnicu namjesto ‘limenke’ i planirao veliku dobit. Ja sam bio skromniji – planirao sam da mogu da zaradim za pristojan život i budem srećan.

Aco je imao ugovor sa državom. Ja nijesam imao ništa napismeno, ali su mi oni koji su upravljali državom javno obećavali bolju i sigurniju sjutrašnjicu ako za njih glasam.

Aca je država ispalila, ali je pošteno i nezavisno crnogorsko pravosuđe reklo da njegova izgubljena dobit vrijedi deset i kusur miliona eura.

Ja sam, takođe, ispaljen. Moju izgubljenu dobit nije lako izračunati kao onu Acovu, ali, brat-bratu, iznosi makar trećinu njegove.

Kao i Aco, i ja sam građanin i državljanin Crne Gore. Pošteno i nezavisno crnogorsko sudstvo biće, takođe, na mojoj strani.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply