Podgorica: Skup podrške Miju Martinoviću

Objavljeno: 31.10.2015, 19:38h

Više od 200 građana okupilo se večera na Trgu Republike, u centru Podgorice, u znak podrške Miodragu Miju Martinoviću, koga su pripadnici Specijalne terorističke jedinice (SAJ) brutano pretukli nakon protesta Demokratskog fronta 24. oktobra. Okupljeni su zatražili ostavku premijera Mila Đukanovića, navodeći da je on odgovoran za sve ono što su direktor policije Slavko Stojanović i ministar unutrašnji poslova Raško Konjević radili na protestu, kada je veliki broj građana bio predmet terora policije, prenosi portal Vijesti. Minutom ćutanja više desetina građana odalo je poštu “mrtvom Parlamentu” uz povike “Milo, lopove”, i parole “Svi smo mi Mijo Martinović”. Kolona kojoj se usput priključuju građani, krenula je do Kliničkog centra, gdje se na liječenju nalazi Martinović.

Više od 200 građana okupilo se večera na Trgu Republike, u centru Podgorice, u znak podrške Miodragu Miju Martinoviću, koga su pripadnici Specijalne terorističke jedinice (SAJ) brutano pretukli nakon protesta Demokratskog fronta 24. oktobra.

Okupljeni su zatražili ostavku premijera Mila Đukanovića, navodeći da je on odgovoran za sve ono što su direktor policije Slavko Stojanović i ministar unutrašnji poslova Raško Konjević radili na protestu, kada je veliki broj građana bio predmet terora policije, prenosi portal Vijesti.

Minutom ćutanja više desetina građana odalo je poštu “mrtvom Parlamentu” uz povike “Milo, lopove”, i parole “Svi smo mi Mijo Martinović”.

Kolona kojoj se usput priključuju građani, krenula je do Kliničkog centra, gdje se na liječenju nalazi Martinović.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply