EPCG:Djelovi više gradova biće više sati bez struje

Objavljeno: 30.04.2015, 08:30h

Djelovi više gradova i danas će po nekoliko sati ostati bez struje, saopšteno je iz Elektroprivrede. Na području Podgorice bez struje će ostati ulice Beogradska, IV proleterske, Cetinjski put, Moskovska 29 i Kruševac bb. U Baru će se ugrađivati brojila u ulicama Mirošica 1, Lenjinova 6, Njegoševa 2, 9, 12, 15, 16, 20,Partizanski put bb, Petrovački put bb, Save Kovačevića bb i Kosovska bb. Na području Nikšića bez napajanja strujom ostaće Grebice 116, 117, 119, 144, Manitovac,Pilana. 1. maj bb, 84, 85, 95. U Danilovgradu će bez električne energije ostati ulice B. Djurovića, Baja Sekulića bb, 1, 16, V. Djuranovića bb, 9. Decembra, prenosi Mina. U Podgorici će, od deset do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Markovo Kopito. Od devet do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača u ulici Zmaj Jovina i dio ulice Ivana Milutinovića. Od devet do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Strahinjića, Plane i Begovine. U Nikšiću će, zbog radova u trafostanici 110/35/10 kV Vilusi, od 17 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači koji se napajaju sa te trafostanice. Od deset do 12 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na području Grebica. Na području Cetinja, od deset do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Bajice, Dubovik, Petrov Do i Milijevići, kao i vodovodno postrojenje “Sandin Vrh”. U Baru će, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostatu ostaće svi potrošači koji se napajaju iz trafostanica Oćas, Bijeli Kamen, Belo Brdo i Gola glava. Od devet sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju iz trafostanica Rena, Garnizon, Naftine zgrade i Meksiko. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Djelovi više gradova i danas će po nekoliko sati ostati bez struje, saopšteno je iz Elektroprivrede.

Na području Podgorice bez struje će ostati ulice Beogradska, IV proleterske, Cetinjski put, Moskovska 29 i Kruševac bb.

U Baru će se ugrađivati brojila u ulicama Mirošica 1, Lenjinova 6, Njegoševa 2, 9, 12, 15, 16, 20,Partizanski put bb, Petrovački put bb, Save Kovačevića bb i Kosovska bb.

Na području Nikšića bez napajanja strujom ostaće Grebice 116, 117, 119, 144, Manitovac,Pilana. 1. maj bb, 84, 85, 95.

U Danilovgradu će bez električne energije ostati ulice B. Djurovića, Baja Sekulića bb, 1, 16, V. Djuranovića bb, 9. Decembra, prenosi Mina.

U Podgorici će, od deset do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Markovo Kopito.

Od devet do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača u ulici Zmaj Jovina i dio ulice Ivana Milutinovića.

Od devet do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Strahinjića, Plane i Begovine.

U Nikšiću će, zbog radova u trafostanici 110/35/10 kV Vilusi, od 17 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači koji se napajaju sa te trafostanice.

Od deset do 12 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na području Grebica.

Na području Cetinja, od deset do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Bajice, Dubovik, Petrov Do i Milijevići, kao i vodovodno postrojenje “Sandin Vrh”.

U Baru će, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostatu ostaće svi potrošači koji se napajaju iz trafostanica Oćas, Bijeli Kamen, Belo Brdo i Gola glava.

Od devet sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju iz trafostanica Rena, Garnizon, Naftine zgrade i Meksiko.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply