Velika akcija protiv prostitucije

Objavljeno: 30.11.2014, 22:40h

Na području BiH, Njemačke i Austrije u toku je zajednička akcija u okviru borbe protiv međunarodne trgovine ljudima radi prostitucije, saopšteno je iz Tužilaštva BiH. Akcija je počela u 18.00 časova, a po nalogu Tužilaštva, na terenu u BiH djeluje više desetina pripadnika Agencije za istrage i zaštitu. Akcija je usmjerena na otkrivanje međunarodnog lanca organizovanog kriminala, povezanog sa trgovinom ljudima radi prostitucije i drugim krivičnim djelima, a među žrtvama je veći broj osoba sa područja balkanskih zemalja, među kojima, prema operativnim podacima ima i maloljetnih osoba, prenosi Al Jazeera.  

Na području BiH, Njemačke i Austrije u toku je zajednička akcija u okviru borbe protiv međunarodne trgovine ljudima radi prostitucije, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Akcija je počela u 18.00 časova, a po nalogu Tužilaštva, na terenu u BiH djeluje više desetina pripadnika Agencije za istrage i zaštitu.

Akcija je usmjerena na otkrivanje međunarodnog lanca organizovanog kriminala, povezanog sa trgovinom ljudima radi prostitucije i drugim krivičnim djelima, a među žrtvama je veći broj osoba sa područja balkanskih zemalja, među kojima, prema operativnim podacima ima i maloljetnih osoba, prenosi Al Jazeera.

 

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply