DPS radi na eliksiru vječne nepobjedivosti

Objavljeno: 19.02.2013, 01:10h

Ekskuzva iz partijske laboratorije…

Demokratska partija socijalista je na dobrom putu da pronađe eliksir vječne nepobjedivosti. Kako pokazuju audio zapisi sa zatvorenih sjednica u partijskim laboratorijama, tamo su već spravljane razne djelatne recepture, ali pouzdani izvori nagovještavaju da bi uporno i predano mućkanje moglo dovesti do zapanjujuće efikasnih rezultata.

Tako se, recimo, ubrzano radi na projektu bezbolne eliminacije opozicionih glasača, o kome nema previše informacija, ali onoliko koliko ih je dovoljne su da se zapazi genijalnost koja iz njega nenametljivo zrači.

Elem, opozicionim glasačima koji su zažeženi Crnogorci & Crnogorke od postanja biće ponuđeno da jednostavno legnu i umru za domovinu koja je sve manje u mogućnosti da ih hrani. Računa se da bi za njih bilo sramota da odbiju poNudu, ali će, za svaki slučaj, biti ponuđene spomenice, zlatna ukopna roba, crnogorska zastava za Ginisa preko kovčega i slične privlačne nagrade.

Opozicionim biračima koji su Srbi od najprvog potopa u Vasioni biće ponuđeno kolektivno iseljavanje u Srbiju na duži rok, s pravom da svakoga ljeta mogu džabe doći na ljetovanje na more i govoriti do mile volje da je ono srpsko sve do italijanskih teritorijalnih voda. Računa se da će ovdje biti manjeg otpora, ali se radi na detaljima koji će takvu mogućnost eliminisati.

Opozicionim biračima koji pripadaju manjinskim narodima biće ponuđena mjesta u novoosnovanim ministarstvima bez portfelja, kojih može biti koliko hoćeš: Ministarstvo bez portfelja br. 1, Ministarstvo bez portfelja br. 2 i tako dok ne iscrpiš manjinske opozicione resurse, koji nijesu golemi.

Opozicioni birači koji ne spadaju u navedene grupe ili još nijesu rođeni ili nijesu ni birači. O onima koji još nijesu ni rođeni trenutno se ni ne razmišlja. Za one koji su rođeni a ne biraju koristi se isprobani recept – organizuje im se povremeno neka nova partija za zabavu i potpirivanje lažne nade, koja zgasne prije nego je i potpirena.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply