Popović: O Dudiću sve najbolje

Objavljeno: 31.05.2010, 17:31h

Potpredsjenik kotroske opštine Andrija Popović rekao je da je šokiran ubistvom kontroverznog kotorskog biznismena Dragana Dudića zvanog Fric, koji je juče ubijen hicima iz pištolja. "Ja i Dudić smo bili školski drugovi. Ono što sam ja znao o njemu, to je, mogu reći, sve najbolje", rekao je Popović za radio Antena M. On je rekao da su njegovu smrt, u velikoj mjeri, skrivili neki mediji i političari. "Svakakvih medijskih napisa je bilo o pokojnom Dudiću i mislim da su i mediji dosta doprinijeli da dođe do ovog ubistva i ovog jučerašnjeg haosa u Kotoru. Pojedini mediji su, ali na žalost i političari, preuzeli nadležnost i policije i pravosudnih organa i više malo ko zna šta je istina, a šta je spekulacija", rekao je Popović za RSE.

Potpredsjenik kotroske opštine Andrija Popović rekao je da je šokiran ubistvom kontroverznog kotorskog biznismena Dragana Dudića zvanog Fric, koji je juče ubijen hicima iz pištolja.

"Ja i Dudić smo bili školski drugovi. Ono što sam ja znao o njemu, to je, mogu reći, sve najbolje", rekao je Popović za radio Antena M.

On je rekao da su njegovu smrt, u velikoj mjeri, skrivili neki mediji i političari.

"Svakakvih medijskih napisa je bilo o pokojnom Dudiću i mislim da su i mediji dosta doprinijeli da dođe do ovog ubistva i ovog jučerašnjeg haosa u Kotoru. Pojedini mediji su, ali na žalost i političari, preuzeli nadležnost i policije i pravosudnih organa i više malo ko zna šta je istina, a šta je spekulacija", rekao je Popović za RSE.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply