Vujošević: Uzeo sam samo novac za liječenje

Objavljeno: 21.09.2019, 10:49h

Vujošević je rekao da je od Kneževića uzeo “samo” 20.000 eura.

Sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević je juče rekao da je od Duška Kneževića uzeo “samo” 20.000 eura, jer mu je taj novac bio potreban za sopstveno liječenje, saopšteno je nezvanično Vijestima.

Prema istim informacijama, Vujošević je juče, na saslušanju u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT), negirao da je tu ili bilo koju drugu svotu dao Vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću.

Izvor Vijesti tvrdi da je osumnjičeni rekao da ne isključuje mogućnost da Knežević ima video-snimak na kojem se vidi kako mu daje novac, ali tvrdi da je isključivo riječ o tih 20.000 eura.

Vujoševićev pravni zastupnik, advokat Borivoje Borović, tužiteljki je juče saopštio da je njegov klijent bio opravdano odsutan – zbog zdravstvenih problema i konsultacija sa ljekarima u vezi sa “teškom bolešću od koje se i dalje liječi”.

Zvanične potvrde o detaljima sa saslušanja nema, jer je slučaj proglašen tajnim.

Vujošević je uhapšen juče na podgoričkom aerodromu, nakon što je avionom došao iz Beograda.

Poslije višesatnog saslušanja, određeno mu je zadržavanje do 72 sata.

Borović je rekao da je Vujošević “vrlo revoltiran ponašanjem Kneževića” i  dodao da je njegov klijent pojavljivanjem u Podgorici spriječio spekulacije – da je bio u kandžama nekih tajnih službi, da je pod zaštitom, da će biti svjedok saradnik.

“Niti će biti svjedok saradnik, niti je bio negdje sklonjen od strane tajnih stranih službi… Prosto je bio na liječenju i sada moli da mu se ne odredi pritvor, da bi mogao da prima terapije u Kliničkom centru u Podgorici…”, rekao je Borović.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register