Misteriozne smrti mogućih svjedoka protiv Klintonovih?

Objavljeno: 14.08.2019, 10:15h

Osuđeni pedofil Džefri Epstajn, zatvorenik visokog profila u američkom pritvoru, nedavno je pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji na Menhetnu pod veoma sumnjivim okolnostima. To se dogodilo dan nakon što je u javnost pušteno dvije hiljade prethodno zapečaćenih sudskih dokumenata koji uključuju slučajeve zlostavljanja djece od strane Džefrija Epstajna, prenosi webtribune.rs. U dokumentima je opisano kako je Bil Klinton održavao privatnu zabavu na Epstajnovom pedofilskom ostrvu. Bil Klinton je putovao najmanje 27 puta privatnim avionom Džefrija Epstajna. Većina tih letova navodno je bila sa maloletnim djevojkama. Ime Hilari Klinton takođe je bilo prisutno u Epstajnovoj crnoj knjizi šest puta. Uprkos prethodnog pokušaja njegovog samoubistva prije samo tri nedjelje, zatvorski stražari su preskočili potrebne 30-minutne provjere Epstajnove ćelije. Rano ujutro našli su ga mrtvog. Postoje tvrdnje, za sada neprovjerene, da su kamere koje su kontrolisale ćeliju u kojoj je bio Epstajn bile isključene pola sata i da ne sadrže vrijeme njegovog samoubistva niti ko je prilazio ćeliji u to vrijeme. Donald Tramp je otvoreno optužio Klintonove da su ubili Epstajna kako ne bi svjedočio protiv njih. U tekstu se pominje i spisak 71 saradnika Klintonovih koji su misteriozno umrli ili izvršili samoubistvo prije svjedočenja koje je imalo vezu sa Klintonovima.

Osuđeni pedofil Džefri Epstajn, zatvorenik visokog profila u američkom pritvoru, nedavno je pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji na Menhetnu pod veoma sumnjivim okolnostima.

To se dogodilo dan nakon što je u javnost pušteno dvije hiljade prethodno zapečaćenih sudskih dokumenata koji uključuju slučajeve zlostavljanja djece od strane Džefrija Epstajna, prenosi webtribune.rs.

U dokumentima je opisano kako je Bil Klinton održavao privatnu zabavu na Epstajnovom pedofilskom ostrvu.

Bil Klinton je putovao najmanje 27 puta privatnim avionom Džefrija Epstajna. Većina tih letova navodno je bila sa maloletnim djevojkama. Ime Hilari Klinton takođe je bilo prisutno u Epstajnovoj crnoj knjizi šest puta.

Uprkos prethodnog pokušaja njegovog samoubistva prije samo tri nedjelje, zatvorski stražari su preskočili potrebne 30-minutne provjere Epstajnove ćelije. Rano ujutro našli su ga mrtvog.

Postoje tvrdnje, za sada neprovjerene, da su kamere koje su kontrolisale ćeliju u kojoj je bio Epstajn bile isključene pola sata i da ne sadrže vrijeme njegovog samoubistva niti ko je prilazio ćeliji u to vrijeme.

Donald Tramp je otvoreno optužio Klintonove da su ubili Epstajna kako ne bi svjedočio protiv njih.

U tekstu se pominje i spisak 71 saradnika Klintonovih koji su misteriozno umrli ili izvršili samoubistvo prije svjedočenja koje je imalo vezu sa Klintonovima.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

  1. Dragan Dragovic says:

    Ova ” tvrdnja” ( o umiješanosti Klintonovih u ubistvo Epstina ) dolazi iz ” konspirativnog ” lagera sadašnjeg američkog predsjednika Donalda Trampa – poznatog virtuoza konspiracije. Džefri Epstin je izvršio samoubistvo, tako da ta činjenica – što njega nema više među živima – nikako ne ” briše tragove ” o tome da je ( ako je ! ) Bill Klinton ( i još mnoge druge poznate ličnosti – uključujući i Trampa ) bio njegov ( “česti” ? ) gost. Ako ima pisanih dokaza, video ili audio snimaka, onda će to da izađe ( kad – tad) na vidjelo: bio neko živ ili mrtav. Ta Trampova izjava ( kao i negovih ” pajtosa” – Rudija Đulijanija i dr. ) o tome da su Bil i Hilari “ubili ” Epstina ( odnosno organizovali njegovo ubistvo ) je ispod svakog zdravorazumskog mišljenja, kao što je ( i to još mnogo niže ispod toga ), informacija da je 71 Klintonov saradnik misteriozno umro, i da su u tome imali udjela Barak i Mišel Obama.

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register