U Srbiji privođen crnogorski novinar Samir Rastoder

Objavljeno: 31.05.2019, 22:31h

Podgorički portal Standard je objavio da je njihov urednik Samir Rastoder bio uhapšen juče nedaleko od Kraljeva “i tako zaustavljen u obavljanju radnog zadatka, nakon čega su ga službenici srbijanske policije i agenti BIA-e neosnovano maltretirali punih šest sati, isljeđivali i skidali do gole kože!“ Portal Standard nije naveo koji je radni zadatak Rastoder imao, a podgorički portal IN4S je objavio da je Rastoder uhapšen jer je nosio 1.500 eura Saši Sinđeliću, svjedoku saradniku u procesu poznatpom kao državni udar. Standard je ovu informaciju demantovao, navodeći da je Rastoder kod sebe imao svega 500 eura za putne troškove, što je konstatovala i kraljevačka policija. Demokratski front spekuliše, u saopštenju koje je objavio portal In4S, da su Rastoder i crnogorski državljanin Danilo Pejović bili upućeni od strane glavnog specijalnog tućioca Milivoja Katnića da ponesu novac Katniću i prebace ga u Crnu Goru. Samir Rastoder je i direktor Radio Petnjice.

Podgorički portal Standard je objavio da je njihov urednik Samir Rastoder bio uhapšen juče nedaleko od Kraljeva “i tako zaustavljen u obavljanju radnog zadatka, nakon čega su ga službenici srbijanske policije i agenti BIA-e neosnovano maltretirali punih šest sati, isljeđivali i skidali do gole kože!“

Portal Standard nije naveo koji je radni zadatak Rastoder imao, a podgorički portal IN4S je objavio da je Rastoder uhapšen jer je nosio 1.500 eura Saši Sinđeliću, svjedoku saradniku u procesu poznatpom kao državni udar. Standard je ovu informaciju demantovao, navodeći da je Rastoder kod sebe imao svega 500 eura za putne troškove, što je konstatovala i kraljevačka policija.

Demokratski front spekuliše, u saopštenju koje je objavio portal In4S, da su Rastoder i crnogorski državljanin Danilo Pejović bili upućeni od strane glavnog specijalnog tućioca Milivoja Katnića da ponesu novac Katniću i prebace ga u Crnu Goru.

Samir Rastoder je i direktor Radio Petnjice.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply