Brajović: Crnu Goru ne potresa afera

Objavljeno: 08.02.2019, 13:08h

Crnu Goru ne potresa nikakva afera, ali je vrlo prisutna u medijima i postoji veliko interesovanje za nju, ocijenio je predsjednik parlamenta Ivan Brajović dodajući da ne želi da se miješa u rad državnih organa koji se time bave. Brajović boravi u zvaničnoj posjeti Vašingotnu, gdje je danas prisustvovao tradicionalnom molitvenom doručku, prenosi portal Vijesti. On je u intervju za Glas Amerike, odgovarajući na pitanja novinara o aktuelnim aferama Atlas i Koverat, rekao da one ne potresaju Crnu Goru. “Ne bih ocijenio da Crnu Goru drma takva afera, ali je vrlo prisutna u medijima i postoji veliko interesovanje kojim tokom će to da ide“, kazao je Brajović. On je istakao da ne želi da se bavi poslovima drugih organa vlasti da komentariše postupak koji je u toku.

Crnu Goru ne potresa nikakva afera, ali je vrlo prisutna u medijima i postoji veliko interesovanje za nju, ocijenio je predsjednik parlamenta Ivan Brajović dodajući da ne želi da se miješa u rad državnih organa koji se time bave.

Brajović boravi u zvaničnoj posjeti Vašingotnu, gdje je danas prisustvovao tradicionalnom molitvenom doručku, prenosi portal Vijesti.

On je u intervju za Glas Amerike, odgovarajući na pitanja novinara o aktuelnim aferama Atlas i Koverat, rekao da one ne potresaju Crnu Goru.

“Ne bih ocijenio da Crnu Goru drma takva afera, ali je vrlo prisutna u medijima i postoji veliko interesovanje kojim tokom će to da ide“, kazao je Brajović.

On je istakao da ne želi da se bavi poslovima drugih organa vlasti da komentariše postupak koji je u toku.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register