Raspisana potjernica za Davorom Dragičevićem

Objavljeno: 31.12.2018, 16:31h

Policijska uprava Banjaluke je raspisali potjernicu za pet lica, među kojima je Davor Dragičević, potvrđeno je za BHRT iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. Kako je saopšteno, potjernica je raspisana za još četiri osobe, čiji su inicijali S.M., A.G., S.B., i NJ.T. Potjernica njima je podignuta zbog sumnje da su počinili krivična djela i prekršaje, saopšteno je iz MUP-a RS. Članovi Grupe “Pravda za Davida” Ozren Perduv, Marko Mikić, te Dušanka Srdanović, koje je policija sinoć privela, pušteni su iz pritvora nakon 12 sati. Kako su rekli, u Policijskoj upravi Banjaluka policija je bila uglavnom korektna, a na teret im se stavlja što su uzvikivali “Pravda za Davida” i “Ubice”, nakon što je isteklo vrijeme u kojem je odobren protest, odnosno nakon 20 sati. Navedene osobe ne znaju gdje je Davor, niti žele govoriti o daljim potezima Grupe, prenosi BHRT.

Policijska uprava Banjaluke je raspisali potjernicu za pet lica, među kojima je Davor Dragičević, potvrđeno je za BHRT iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Kako je saopšteno, potjernica je raspisana za još četiri osobe, čiji su inicijali S.M., A.G., S.B., i NJ.T.

Potjernica njima je podignuta zbog sumnje da su počinili krivična djela i prekršaje, saopšteno je iz MUP-a RS.

Članovi Grupe “Pravda za Davida” Ozren Perduv, Marko Mikić, te Dušanka Srdanović, koje je policija sinoć privela, pušteni su iz pritvora nakon 12 sati.

Kako su rekli, u Policijskoj upravi Banjaluka policija je bila uglavnom korektna, a na teret im se stavlja što su uzvikivali “Pravda za Davida” i “Ubice”, nakon što je isteklo vrijeme u kojem je odobren protest, odnosno nakon 20 sati.

Navedene osobe ne znaju gdje je Davor, niti žele govoriti o daljim potezima Grupe, prenosi BHRT.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply