Policija pretukla predsjednika profesionalne bokserske federacije

Objavljeno: 25.10.2015, 10:44h

Na FB stranici Podgorički Vremeplov objavljena je informacija, ilustrovana fotografijama, da je policija pretukla Milorada Martinovića, presjednika bokserske profesionalne federacije, koji se nalazio u svom automobilu sa još dvije osobe u trenutku kada je policija bezrazložno napala automobil. “Milorad je nasilno izvucen iz kola i brutalno prebijen od od strane nekoliko desetina policajaca pod ful opremom. Ima povredu glave koja je za šivenje, slomljena mu je ruka, slomljen mu je kuk, slomljeno koljeno, podlivi po cijelim ledjima od zadobijenih udaraca. On nije ničim izazvao ovaj napad policije”, napisala je Irina Martinović.

Na FB stranici Podgorički Vremeplov objavljena je informacija, ilustrovana fotografijama, da je policija pretukla Milorada Martinovića, presjednika bokserske profesionalne federacije, koji se nalazio u svom automobilu sa još dvije osobe u trenutku kada je policija bezrazložno napala automobil.

“Milorad je nasilno izvucen iz kola i brutalno prebijen od od strane nekoliko desetina policajaca pod ful opremom. Ima povredu glave koja je za šivenje, slomljena mu je ruka, slomljen mu je kuk, slomljeno koljeno, podlivi po cijelim ledjima od zadobijenih udaraca. On nije ničim izazvao ovaj napad policije”, napisala je Irina Martinović.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply