Đukanović danas u Beogradu

Objavljeno: 01.11.2014, 09:32h

Premijer Milo Đukanović boraviće danas u Beogradu, gdje će učestvovati na godišnjem zasjedanju Trilateralne komisije za Evropu, na panelu Zapadno-balkanske zemlje kandidati na putu pristupanja Evropskoj uniji. Kako je saopšteno iz Vladinog Biroa za odnose sa javnošću, Đukanović u Beograd putuje na poziv srpskog premijera Aleksandra Vučića i predsjedavajućeg Evropske grupe Trilateralne komisije, Žan-Klod Trišea, prenosi Mina. “Pored susreta sa Vučićem, Đukanović će tokom boravka u Beogradu imati i druge bilateralne susrete s visokim učesnicima skupa”, kaže se u saopštenju.  

Premijer Milo Đukanović boraviće danas u Beogradu, gdje će učestvovati na godišnjem zasjedanju Trilateralne komisije za Evropu, na panelu Zapadno-balkanske zemlje kandidati na putu pristupanja Evropskoj uniji.

Kako je saopšteno iz Vladinog Biroa za odnose sa javnošću, Đukanović u Beograd putuje na poziv srpskog premijera Aleksandra Vučića i predsjedavajućeg Evropske grupe Trilateralne komisije, Žan-Klod Trišea, prenosi Mina.

“Pored susreta sa Vučićem, Đukanović će tokom boravka u Beogradu imati i druge bilateralne susrete s visokim učesnicima skupa”, kaže se u saopštenju.

 

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply